Klicka på respektive namn!

   

Tette

Zabina Zacharias
 
 

Elvis

 
 
  Isolde  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

T

Jag själv - Annette "Tette" Kaarina - skorpionfödd -64. Frisör till yrket och musicerande kreatör. Har studerat grafik/design, vilket jag också pysslar med så gott som dagligen.

Mina barn har olika fäder. Dotterns far såg ut så här - han dog tyvärr våren -02. Sonens far, som jag förövrigt varit gift med och var tillsammans med i 12 års tid, ser ni här.

Sjunger rock, komponerar musik och spelar gitarr. Skriver ständigt och jämt - allt från dikter till försök till "riktiga" böcker. Ägnar mycket tid vid datorn och handarbetar en hel del, mest med smyckestillverkning.

Vill du veta mer om mig så gå in HÄR!

Upp igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZM

Dottern och jag år -87.
Min älskade dotter Zabina Cathinka Waldine!

Född-84 i Stenbockens tecken, och familjens "virrpanna" ... ;-) Glad, spontan, totalt oblyg, teaterapa och sjungande ung dam. Fotografering, film och måleri är vad hon intresserar sig för och dessutom har hon jobbat som barnmodell genom "Boom Agency".

Zabina har två barn. Elvis, född den 6 oktober -03, och Isolde, född 14 februari -06! Jag är alltså mormor!! :-) :-O ;-) Hur häftigt är inte DET då?!? :-)

Zabina är mer eller mindre uppvuxen på min forna frisersalong, stackarn, hehe. I och med att jag själv var tonåring då jag fick henne, så har hon nog fått följa med mig på mycket mer "vilda upptåg" än barn normalt får göra med sina föräldrar. På gott och ont...!

Zabina som baby!

 

Upp igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E

Älskade barnbarnet Elvis Leo Erik

Elvis är född den 6 oktober -03 (i Vågens tecken) och jag hade den stora äran att få vara med under förlossningen. Bilder därifrån kan ni se HÄR! :-)

Elvis far är från Indien så han har en härligt ljusbrun hudfärg året om. (lyllosen) :-) Han är glad, gosig och så snäll och go att man nästan går åt av kärlek till den lille ungen! Härligt är det att vara mormor! :-)

Upp igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZC

Sonen och jag år -92.
Min älskade lilla pojke Zacharias Jack Wilhelm!

Född-91 i Stenbockens tecken, och familjens lilla filosof! :-) Extremt empatisk och rättvisekännande ung man som spelat fiol flera år men numera spelar gitarr och på senare tid även piano.

Zacharias tog i juni-12 studenten efter tre år på Frisörskolan och jobbar nu på en salong. Med andra ord går han i mina fotspår, yrkesvalsmässigt OCH genom musicerarlusten. :-)

Zacharias största intressen är att sjunga/spelar gitarr/skriva musik och fotografera.

Zacharias som baby!

 

Upp igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I

Yngsta, älskade barnbarnet Isolde Vera Linnéa!

Född den 14 februari -06, (i Vattumannens tecken) på Alla Hjärtans Dag minsann och go som en sockerbit! Mormors prinsessa! :-)

Upp igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*** © Tette Merio ***